Mjau!

Novosti

Novosti iz Krojačeve škole i sveta eLearninga

Uživajte u stručnim tekstovima, intervjuima, vestima iz sveta online učenja, L&D događajima.
Krojačeva škola
Poslovi Infostud vebinar

Poslovi Infostud vebinar

21. februar 2024.

U želji da vam izbor idealne edukacije bude lak, Infostud Poslovi organizuje vebinar na temu: „Kako i gde do online znanja u 2024. godini“, koji će biti održan 27. februara sa početkom u 18 časova preko Zoom aplikacije, a moderiraće ga Miloš Turinski, PR menadžer Infostuda.

Učesnici ovog vebinara biće Ana Jovanović, osnivač i direktor Krojačeve škole koja je centar za učenje na daljinu i ona će kao neko iz sveta online edukacija približiti iz svog ugla kriterijume kojima se treba voditi pri izboru platformi za online učenje. Pored nje, još će učestvovati Nevena Radojević, HR business partner i Aleksandar Rakić, Serialization Manager, oboje iz kompanije „Zdravlje Leskovac“ A.D. koji će kao korisnici platforme Krojačeve škole podeliti svoja iskustva o vrednostima koje su stekli njenim pohađanjem.

Takođe, biće reči o rezultatima istraživanja „Kako i šta učiš“, koje je sproveo Infostud u saradnji sa Krojačevom školom.

Oni koji ostanu do kraja vebinara imaće priliku da osvoje jednu od tri besplatne pretplate za online edukacije u trajanju od 12 meseci koje poklanja Krojačeva škola.


Vebinar je besplatan, a prijavu za učešće možete izvršiti putem sledećeg linka: 
PRIJAVA

Efikasno učenje kroz mnogobrojne pakete kurseva

Na raspolaganju su ti video kursevi na srpskom jeziku grupisani u pakete čiji pristup možeš deliti po potrebama

  • Pažljivo osmišljene teme
  • Kompetentni predavači
  • Gratis novi kursevi svakog meseca
  • Sve lekcije u video formatima
  • Sadržaj na srpskom jeziku
  • Sertifikati po završenim kursevima

Ubrzaj transformaciju svoje kompanije

Iskoristi znanje i uvid u efikasnost učenja koje ti nudi LMS platforma Krojačeve škole i upotrebi ih za razvoj svoje kompanije i njenih zaposlenih